~ doa kami ~

ya Allah..Kau permudahkanlah segala urusan kami..Murahkanlah rezeki kami..Kurniakanlah kami zuriat yang soleh dan solehah..Berkatilah rumahtangga kami..Tenangkanlah hidup kami..Bahagiakanlah kami hingga nafas terakhir kami..
Amin Ya Rabbal Alamin..

Our Baby

Lilypie Pregnancy tickers
MR. RIGHT...let him remain mystery...

MRS. RIGHT...the writer for this blog...

Mahligai Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

..OUR ANNIVERSARY..

Daisypath Anniversary tickers

..THANKS FOR YOUR PROPOSED..

Daisypath Anniversary tickers
MySpace

my lovely diploma..! !

Daisypath Graduation tickers

Wednesday, December 22, 2010

preparation for "E" day...PART 2


salam...
hmmm.....
tolak campur...tolak campur...
ade la dlm beberapa jam lagi nk menuju ke "E" day...
hhuuhuhu..
i have already or not??????...
hmmmmmm....ready!!!..hehehe

arini farah dah antar resume untuk MR. RIGHT......
tettttttttttttttttttttttttt....
agak2 la kan...
MR. RIGHT approve ke tak ek...
hehehhehe

klu MR. RIGHT tak approve,
abisla saye...
huhuhuhu...
saye nk keje kat mane nanti....;(

hopefully MR.RIGHT approve la...;)

haaaa...
ni ade petikan daripada resume yg farah buat untuk MR.RIGHT...
hehehehe...



FIRST QUOTATION:

I loved you from the start
With every inch of my heart
At first, I’ve deny it
But, its make my life stuck
Thinking of you
I know my love is true
From this day forward, forever
Now that I love you, and I’m afraid to lose you



SECOND QUOTATION:

Suamiku..
Aku tidak perlu apa-apa darimu…
Memadailah hanya;

 secangkir cinta buat penghilang dahaga bersama

 seutas tali kasih buat pengikat kita berdua

 sekuntum sayang buat azimat perangsang jiwa

 secebis setia buat pengukuh kasih mesra

 sebutir manis senyummu buat bekal pengubat rindu

 sehelai gebar hangatmu buat penyegar sejuk malamku


Suamiku, selebih dari itu, tidak kupinta apa-apa darimu…..



p/s: ayat ni ade yang copy and ade yang buat sendiri...campur2 la..hehe..




No comments:

..pesanan buat my MR.RIGHT..

Back to Top