~ doa kami ~

ya Allah..Kau permudahkanlah segala urusan kami..Murahkanlah rezeki kami..Kurniakanlah kami zuriat yang soleh dan solehah..Berkatilah rumahtangga kami..Tenangkanlah hidup kami..Bahagiakanlah kami hingga nafas terakhir kami..
Amin Ya Rabbal Alamin..

Our Baby

Lilypie Pregnancy tickers
MR. RIGHT...let him remain mystery...

MRS. RIGHT...the writer for this blog...

Mahligai Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

..OUR ANNIVERSARY..

Daisypath Anniversary tickers

..THANKS FOR YOUR PROPOSED..

Daisypath Anniversary tickers
MySpace

my lovely diploma..! !

Daisypath Graduation tickers

Tuesday, December 28, 2010

Alhamdulillah..I GOT IT...!!!!



Salam sume…

Ya Allah…

Entry kali ni memang sangat2 bermakna..

Haaaaa…

Kalau korang nak tau...

Farah dah check result semalam..

Result sem lepas...

Huhuhu...

Syukur Alhamdulillah sebab dapat pointer yang teramat ok ba

gi diri ini...

Farah dapat 3.73 (GPA)...

Klu CGPA plak, farah dapat 3.33 je...


Farah bersyukur sangat2..

Sebab dapat kecapi kejayaan disaat-saat akhir gini..

Mase nk masukkan IC number dgn ID number, memang berdebar sangat2...

Tak pernah pn rase cmni...

Skali bile klik kat continue,

Ya Allah...!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aku bersyukur padaMu....


Farah nangis, meraung sekuat hati...

Sebab rase cam xcaye je dpt result gini...huhu

Terus farah call mira...

Sebab nk bagitau dia yang result dah boleh check..

Pastu farah call Mr.Right plak..

Mase tu memang xleh tahan dah airmata…

Memang cakap pn xjelas….


Pastu…

Farah mintak Mr.Right sendiri check result farah…

Mr.Right pn terkejut..hehehe..

Mr.Right kate: “Klu abg ade kat ctu, abg bagi slalu hadiah kat syg”…

Hehehehe…

Pastu farah kate gini: "syg nk hadiah abg la..huhuhu.."

Sebak sangat mase tuuu..

Huhuhu....


Mase SPM x camni pun...

Maybe sebab Allah xnak tunjuk lagi...


Ma kate:

“kakak, xrugi ke kalau xsambung blaja?”

Farah jawab: "xtahulah ma...klu ade rezeki, sambung la...;)

Hati ibu mane yang xnk melihat kejayaan anak-anak...

Huhuhuhu...sebaknye rase...


Abah plak...

"laaaa...abah ingatkan kakak nangis sebab result teruk"..

huhuhuhu..........

rupenye Abah ingatkan farah nangis sebab dapat result teruk..

Huhuhuhu...


Tp memang nampak jelas di muke mereka,

HAPPY sangat2....!!!!!!!~


p/s: emmmmmm...kan best kalau dapat beli handset baru...kalau farah ade duit, boleh je beli...sebagai ganjaran dapat result ok sem lepas..huhuhu..jangan kate duit, pasir pn tarakkkkk...hahahaha

No comments:

..pesanan buat my MR.RIGHT..

Back to Top