~ doa kami ~

ya Allah..Kau permudahkanlah segala urusan kami..Murahkanlah rezeki kami..Kurniakanlah kami zuriat yang soleh dan solehah..Berkatilah rumahtangga kami..Tenangkanlah hidup kami..Bahagiakanlah kami hingga nafas terakhir kami..
Amin Ya Rabbal Alamin..

Our Baby

Lilypie Pregnancy tickers
MR. RIGHT...let him remain mystery...

MRS. RIGHT...the writer for this blog...

Mahligai Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

..OUR ANNIVERSARY..

Daisypath Anniversary tickers

..THANKS FOR YOUR PROPOSED..

Daisypath Anniversary tickers
MySpace

my lovely diploma..! !

Daisypath Graduation tickers

Wednesday, February 16, 2011

AWARD FOR 100 FOLLOWERS..!!!

hihihihi...
korang nak tau x????

follower farah dah cecah 100...
wahhhhhhhhhhhhhh...besnye!!!...
rase dihargai sgt2...hehhee

thanx to all followers....
jasa anda akan farah ingati slalu....

ade award utk 100 orang ni...
tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
**
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
**
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*







p/s: korang boleh copy award chomel ni utk blog korang ok...MySpace




p/s: kalau korang letak award ni kat blog korang, tinggalkan link kat bawah ni ekk...MySpace




p/s: jangan lupe utk link kan award ni kat BLOG FARAH @ MRS. RIGHT ni ekkkk...


MySpace




2 comments:

i.b.t.i.s.a.m~ said...

dear~~~!
tqvm..
da letak kt blog i..
wink~**

http://ordinaryibtisam.blogspot.com/2011/02/1st-award.html

Mrs. Right a.k.a tokey DiVa'S sHoPpE said...

thnx a lot...:)

..pesanan buat my MR.RIGHT..

Back to Top