~ doa kami ~

ya Allah..Kau permudahkanlah segala urusan kami..Murahkanlah rezeki kami..Kurniakanlah kami zuriat yang soleh dan solehah..Berkatilah rumahtangga kami..Tenangkanlah hidup kami..Bahagiakanlah kami hingga nafas terakhir kami..
Amin Ya Rabbal Alamin..

Our Baby

Lilypie Pregnancy tickers
MR. RIGHT...let him remain mystery...

MRS. RIGHT...the writer for this blog...

Mahligai Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

..OUR ANNIVERSARY..

Daisypath Anniversary tickers

..THANKS FOR YOUR PROPOSED..

Daisypath Anniversary tickers
MySpace

my lovely diploma..! !

Daisypath Graduation tickers

Wednesday, February 9, 2011

bukan senang nak kawen..

haaaaa...
korang tengok tajuk kat atas tu..
ape yg korang pikir??

hhehehe...
memang betul!!!..
bukan senang nk kawen...

hmmmm...based on this blog
byk sgt2 mnde yg nak kene setel b4 kawen..

mama kate...dulu mane ade mnde2 gini...
huhuhu...
nape zaman berubah ekkk???MySpace


kalau korang nk info lebih sal procedures utk kawen,
boleh refer kat blog ni: Journey to June 2011



p/s: takutnye nk gi kusus kawen esok...MySpace
p/s lagi: tapi farah happy sebab dapat jumpe mr.right...MySpace



2 comments:

farahfatihah said...

hi babe, b2b gak yer.....

insya'allah kalau niat kita baik, pasti segala yg dirancang akn berjalan lancar...best tau g kursus kawen =)

Kegembiraan yang Ikhlas said...

hehhee..yup..b2b jgk nieh..hihi...
yela..btul3!!..
insyaAllah...
moga segala peracngan kite berjalan dgn lancar smpai akhirnye..aminn...

ooo..best ek...wahhh...
tapi tkut la..hehehe
ntah ape point yg ustz tu ckp nti.,..hhuhu

..pesanan buat my MR.RIGHT..

Back to Top