~ doa kami ~

ya Allah..Kau permudahkanlah segala urusan kami..Murahkanlah rezeki kami..Kurniakanlah kami zuriat yang soleh dan solehah..Berkatilah rumahtangga kami..Tenangkanlah hidup kami..Bahagiakanlah kami hingga nafas terakhir kami..
Amin Ya Rabbal Alamin..

Our Baby

Lilypie Pregnancy tickers
MR. RIGHT...let him remain mystery...

MRS. RIGHT...the writer for this blog...

Mahligai Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

..OUR ANNIVERSARY..

Daisypath Anniversary tickers

..THANKS FOR YOUR PROPOSED..

Daisypath Anniversary tickers
MySpace

my lovely diploma..! !

Daisypath Graduation tickers

Saturday, February 26, 2011

JOM kite join CONTEST ni...! ! !



klik sini utk join contest BEST INVITATION



..syarat-syarat contest GA Best Invitation..


  1. follow blog ni : BLOG 1
  2. follow blog ni : BLOG 2
  3. sign in gune FB anda di SINI : maknenye..........(korang kene register kat sini ek...gune account FB korang je..haaaa, jangan bimbang...kejap je...xlame pun...kate nak hadiah kan..hehe)
  4. pastu korang wat satu entri pasal contest ni ek..tajuk : ~ Contest Best Invitation ~ ...
  5. letak banner baby tu kat entri korang ek...
  6. dalam entri korang tuu, korang kene promote syarat yang ke - 3 tau...
  7. pastu tinggalkan link korang kat bawah ni...
  8. TAG 5 orang kawan korang...make sure diorang tau diorang ditag..!!
  9. siap...MySpace


pemenang akan dipilih berdasarkan kejujuran..

means that, korang kene ikut syarat-syarat kat atas tu..

pemenang juge dikira camne korang tulis entri pasal contest ni dalam blog korang...

sape paling kreatif, DIA YANG MENANG ! ! !...

kalau ramai yang kreatif, cabutan bertuah akan dibuat oleh farah sendiri...

hadiah nye, TOPUP RM 5 dan AWARD YANG CHOMEL..!!!!




tarikh tutup : 27 Mac 2011

sebarang pertanyaan email ke : -

farahmukhlisa@gmail.com



~ harap maklum TQ ~

No comments:

..pesanan buat my MR.RIGHT..

Back to Top