~ doa kami ~

ya Allah..Kau permudahkanlah segala urusan kami..Murahkanlah rezeki kami..Kurniakanlah kami zuriat yang soleh dan solehah..Berkatilah rumahtangga kami..Tenangkanlah hidup kami..Bahagiakanlah kami hingga nafas terakhir kami..
Amin Ya Rabbal Alamin..

Our Baby

Lilypie Pregnancy tickers
MR. RIGHT...let him remain mystery...

MRS. RIGHT...the writer for this blog...

Mahligai Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

..OUR ANNIVERSARY..

Daisypath Anniversary tickers

..THANKS FOR YOUR PROPOSED..

Daisypath Anniversary tickers
MySpace

my lovely diploma..! !

Daisypath Graduation tickers

Monday, February 21, 2011

Kami adalah PASANGAN YANG PALING RELAX ! !

hahahaha..tajuk entri pun gempak kot...(perasan ! !)MySpace

tapi kan....it's reality tau..! ! !MySpace

haaaa...terkejut x..huhu...MySpace

kami memang PASANGAN YANG PALING RELAX ! !...MySpace

kenape????MySpace

sebabbbbb...MySpace

haaaa..tadi kan farah blogwalking la kan...

kat blog2 B2B yang lain...

huhuhuu...ade yang tarikh nikah bulan yang same ngn farah cam Mencari Cinta Halal, n etc....

diorang sume wat preparation yang best2...sal guestbook la...then kad kawen la...

hmmmm...kagumnye farah kat korang sume...MySpace

tapi kan..korang kagum x ngn farah n mr.right???...MySpace

hahahaha...sebab kami adalah pasangan yang paling relax....hahahaMySpace

kad kawen xde lagi...hantaran xsettle lagi...senarai tetamu pn samar2...huhuhu...MySpace

ya Allah...korangggg...persiapan korang membuatkan farah rase takotttt....MySpace

sempat ke kitorang nk wat sume ni dalam mase 3 bulan lebih ni..ohhhhMySpace


ya Allah..berilah kemudahan kepada kami utk buat sume ni...aminnn~MySpace





4 comments:

ardinihumaira said...

hepi2 tau ;)

FaRaLySsA said...

hihihhi..thanx dini...;)

Jaaja said...

Fara, waah, terharu betul saya bila wak link Mencaricintahalal. =) tq tau.. Eh, takdela.. kita sama je.. saya pun x tempah lg kad, cuma dah tau tempat nak tempah tu. pastu hantaran byk lg x setel pun. goodies pun belum beli. kira kita sama2 masuk kategori cool lah. hik3.

harap semuanya dipermudh lepas ni. takut la.. sgt bz..

good luck jugak farah..

FaRaLySsA said...

hihihik...t'haru ke..hehe...best la name blog awk..."mencaricintahalal"..UNIK SGT!!!...farah sukeeee...

ooo..iye ke..xpela...slow2...tapi kan..memang farah rase, jaaja pny progress lagi ok la compared ngn farah..hehee

bz sgt2 ek..huhu..takot3!!...sebab farah xrase bz lagi..huhu

insyaAllah...moga2 sume ok..aminnn~

..pesanan buat my MR.RIGHT..

Back to Top