~ doa kami ~

ya Allah..Kau permudahkanlah segala urusan kami..Murahkanlah rezeki kami..Kurniakanlah kami zuriat yang soleh dan solehah..Berkatilah rumahtangga kami..Tenangkanlah hidup kami..Bahagiakanlah kami hingga nafas terakhir kami..
Amin Ya Rabbal Alamin..

Our Baby

Lilypie Pregnancy tickers
MR. RIGHT...let him remain mystery...

MRS. RIGHT...the writer for this blog...

Mahligai Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

..OUR ANNIVERSARY..

Daisypath Anniversary tickers

..THANKS FOR YOUR PROPOSED..

Daisypath Anniversary tickers
MySpace

my lovely diploma..! !

Daisypath Graduation tickers

Sunday, February 20, 2011

Kenduri kawen : pinggan polystyrene@ pinggan kaca???


salam sume..
waa....setelah lame menyepi...
farah senyap dari menceritakan pasal preparation on wedding..
uhhhh....sgt2 banyak dugaan....
mcm2 kne hadapi..
memang bukan senang nk kawen..! ! !MySpace


ni gambar yang xberape nk chomel..hahaha...!!MySpace


topik entri kali ni...
pinggan plastik @ pinggan kaca???....
haaa...ni utk kenduri kawen la...hehe...

korang rase yang mane better???
pinggan polystyrene @ pinggan kaca???....

hmmmm...
klu pinggan polystyrene, senang..
xpayah basuh2 kan...

tapi kalau pinggan kaca, kene basuh...
adoiii...


cmne ekkk>>>???MySpace
korang rase????????????????MySpace




8 comments:

eMMe said...

better pinggang kaca la, takpun skrg ni katering byk pinggan melamin kan, tak la berat n pecah kalo jatuh....
belah malam kalo upacara potong kek org buka2 hadiah, pakai la polisterin, coz dah malam, rase penat n nak rehat, dah tanak dah basuh2 pinggan nih...biar penat2 di sianghari je, okey?

FaRaLySsA said...

oooo...btul jgk tuu..thanx 4 giving the idea..:)..tapi kan, klu gune pinggan plsytrene nmpk cmne ek??...klaka ke...hehe

farahfatihah said...

kalau guna catering dorg mmg sedia pinggan kaca kan? kalau guna gotong royong org kg, pun ada pinggan kaca gak kan? tp kalau sdn bhd, guna yg pakai buang je hehee

FaRaLySsA said...

hahaha....ye r...
sebab nti ade je yg mengeluh kan sebab kene basuh pngan...tgok2...pangntin sendiri yg kne basuhh..hahaha!

dhiera said...

kalau saya, saya akan pilih pinggan polistren sebab saya memang tak suka orang lain susah2 nak buat kerja..takut ada cik bedah yang mengungkit2 die buat kerja lebih dr orang lain~he
tp saya akan pilih katering sebab saya rasa itu yang paling mudah~

FaRaLySsA said...

hehe...btul tuu..tapi kan, katering cm mahal gile jek...klu ade duit lebih, bleh wt catering jek...tp bile pikir balik, xbest, sebab kerjasame itu labih baik..ngeee~

Dr. Rodzila Rodi said...

assalamualaikum
menariknya topic ni..
hahaha..
sebab jarang org discuz pasal pinggan utk wedding...
hehehe..
kalau boleh listkan wateva things to do for wedding..
apapun..tahniah..
semoga segalanya berjalan lancar

FaRaLySsA said...

haha..list for wedding tu byk sbnrnye...raseny utk satukan dlm 1 post, xleh, nti boring,,,hehehe

yela...tibe2 terpikir sal pinggan..huuhhuhu

..pesanan buat my MR.RIGHT..

Back to Top