~ doa kami ~

ya Allah..Kau permudahkanlah segala urusan kami..Murahkanlah rezeki kami..Kurniakanlah kami zuriat yang soleh dan solehah..Berkatilah rumahtangga kami..Tenangkanlah hidup kami..Bahagiakanlah kami hingga nafas terakhir kami..
Amin Ya Rabbal Alamin..

Our Baby

Lilypie Pregnancy tickers
MR. RIGHT...let him remain mystery...

MRS. RIGHT...the writer for this blog...

Mahligai Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

..OUR ANNIVERSARY..

Daisypath Anniversary tickers

..THANKS FOR YOUR PROPOSED..

Daisypath Anniversary tickers
MySpace

my lovely diploma..! !

Daisypath Graduation tickers

Friday, February 18, 2011

My Comel tiDo Contest




salam sume...
haaa...korang nak tau x...
farah dah lame mencari contest bab baby baby ni...
hehehehe...

farah kan suke budak2....
so, memang minat sgt2 la ape2 yang berkait dgn budak2 ni...
nak2 lagi budak kecikkkk...hihi...i likeeeeee!!!!...

so, disebabkan farah memang minat sgt2 dgn budak2...
farah pun nak join contest "My Comel tiDo Contest"...hehehe
harap2 pic kat bawah ni menang la ye...

budak gemok yang chomel kat bawah ni..
adik farah ler...hihi...
chomel kn???....hehehe

haaaaaaaaaaaaaaaa, ni dia...............!!!!!!!!!!!!!
tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........!!!!!!!!!!!!

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


**gaya seorang pemimpin berwawasan**

NAMA PENGIRIM: FARAH MUKHLISA

NAMA IBU : UMI KALSOM BINTI ISMAIL

NAMA KANAK-KANAK : ABDULLAH HAIKAL BIN HUSNI

UMUR KANAK-KANAK : 3 BULAN 2 MINGGU



..pesanan buat my MR.RIGHT..

Back to Top