~ doa kami ~

ya Allah..Kau permudahkanlah segala urusan kami..Murahkanlah rezeki kami..Kurniakanlah kami zuriat yang soleh dan solehah..Berkatilah rumahtangga kami..Tenangkanlah hidup kami..Bahagiakanlah kami hingga nafas terakhir kami..
Amin Ya Rabbal Alamin..

Our Baby

Lilypie Pregnancy tickers
MR. RIGHT...let him remain mystery...

MRS. RIGHT...the writer for this blog...

Mahligai Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

..OUR ANNIVERSARY..

Daisypath Anniversary tickers

..THANKS FOR YOUR PROPOSED..

Daisypath Anniversary tickers
MySpace

my lovely diploma..! !

Daisypath Graduation tickers

Thursday, March 31, 2011

Baju Akad Nikah (fully white...).... dah tempah..hehe

salam..
hi blog...
rndu la kat u..haha...

haaaa...hari ni farah nk cite ckit pasal preparation wedd ni...
ohhhh..bukan senang nak kawen tau...hehehee

hari ni farah gi Pasir Puteh, Kelantan...
semata-mata utk tempah baju...
haaaa...jauh kan farah gi tempah baju..huhu...
padahal kat area terengganu, banyak je tukang jahit...
tapi my father la...
dia berkenan betul ngn jahitan tukang jahit Pasir Puteh tuu..hehe

tapi...harga upahnye agak mahal..
huhu...tapi hasilnye sgt2 berpuas hati la...hehehe
Alhamdulillah...
sebelum ni pun farah dah pernah hantar baju kat tukang jahit ni...
memang cantek la...!!!

tadi pun first time farah gi kedai dia..
haaaa...kedai biase2 je...
kalau sekali tengok, memang xkan bajet la dia pandai jahit baju secantik tuu..
pendek kata...
memang boutique's style la...
tula....don't judge a book by its cover...hehehe



2 comments:

ardinihumaira said...

bestnye dear lagi berapa hari je lagi kan :)

FaRaLySsA said...

hihi...dni, memang mendebarkan... :D

..pesanan buat my MR.RIGHT..

Back to Top