~ doa kami ~

ya Allah..Kau permudahkanlah segala urusan kami..Murahkanlah rezeki kami..Kurniakanlah kami zuriat yang soleh dan solehah..Berkatilah rumahtangga kami..Tenangkanlah hidup kami..Bahagiakanlah kami hingga nafas terakhir kami..
Amin Ya Rabbal Alamin..

Our Baby

Lilypie Pregnancy tickers
MR. RIGHT...let him remain mystery...

MRS. RIGHT...the writer for this blog...

Mahligai Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

..OUR ANNIVERSARY..

Daisypath Anniversary tickers

..THANKS FOR YOUR PROPOSED..

Daisypath Anniversary tickers
MySpace

my lovely diploma..! !

Daisypath Graduation tickers

Friday, March 11, 2011

DIY ~ Guest Book

salam...
haaa...entri kali ni pasal guest book...
hmmm....nak wat ke x??...
nak wat ke x???..huhuhu


kalau nak wt, senang je...
cume kene relax jela..
wat guest book xleh kelam kelibut kann..haha





tapi..farah pikir2...
ade ke yang nak sign kat guest book tu nanti..huhu

silap2 xde orang pun sign or tinggalkan jejak kt guest book tuu..huhu..
sedih la kalau gitu... :(



hmmm...ape2 pn..insyaAllah..
farah akan try wat...
nanti nak gi beli buku scrap...
pastu kertas2 chomel...

harap2 ade la yg nak tinggalkan jejak ye..hehehe

p/s: nanti sape2 yang nak kad kawen farah n mr.right, boleh la email alamat korang kat email farah...
(farahmukhlisa@gmail.com)


*** haa...sume pic kat ats tu chomel2 kan..hik3...credit to google.. :)

No comments:

..pesanan buat my MR.RIGHT..

Back to Top