~ doa kami ~

ya Allah..Kau permudahkanlah segala urusan kami..Murahkanlah rezeki kami..Kurniakanlah kami zuriat yang soleh dan solehah..Berkatilah rumahtangga kami..Tenangkanlah hidup kami..Bahagiakanlah kami hingga nafas terakhir kami..
Amin Ya Rabbal Alamin..

Our Baby

Lilypie Pregnancy tickers
MR. RIGHT...let him remain mystery...

MRS. RIGHT...the writer for this blog...

Mahligai Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

..OUR ANNIVERSARY..

Daisypath Anniversary tickers

..THANKS FOR YOUR PROPOSED..

Daisypath Anniversary tickers
MySpace

my lovely diploma..! !

Daisypath Graduation tickers

Friday, March 18, 2011

Door gift...lastly, we have dicided it :)

salam...
my dear blog...
ohhhh..rindu sungguh padamu wahai blog ku..hihi

selama 2 ari farah xupdate blog...
sebab farah gi besut (terengganu) dengan kota bharu (kelantan)..
hehehe...wat pe gi sane????
shopping lerrrrrr..haha

best memang best...tapi duit slow2 berlalu pergi...
huhu...sian abah... :(

ok..entry kali ni nak cite ckit sal doorgift..
haaa...kan aritu farah keliru lagi nk bagi ape kan kat entri ni...
ok, now, we have decided it... :)

haaa....ape doorgift utk tetamu farah ye????...
hehehee...yang pastinye costing xsampai RM2...hihi

farah dgn family dah decide...
kitorang nak bagi towel utk tetamu kitorang...
haaa...yang special nye...
kitorang xkn bagi paper bag kt tetamu...
sebab paper bag membazir la...btul x???

lepas kite penat2 packing doorgift dlm paper bag, diorang akan buang je paper bag tuu..
xcaye ke????..btul...ni cerita benarrrrr..huhu

even farah sendiri pun, farah akan buang paper bag tuu..huhu
sory tuan rumah...:(

so, kitorang dah decide..
nk bagi towel...
yang same saiz dengan sejadah kecik tuu...
tapi bukan handkerchief tau..huhu...

then, farah akan ikat dgn reben chomel...
white ribbon okey...hehehe
haaaa...then, bagi utk tetamu yg datang ari tuu..hehe




jimattttttttttttttttt..
no need the paper bag....
hehehe...

tapi utk special persons (rahsia..hehe)...
yg utk special persons ni la, farah akan gune paper bag...
name pun special person, kne special la kan...hehehe~

1 comment:

Jaaja said...

waah. farah dtg besut shopping ke? kat mana. nape xbtau. kalo x leh jumpa. hehe. sy seminggu di besut cuti skolah.

..pesanan buat my MR.RIGHT..

Back to Top