~ doa kami ~

ya Allah..Kau permudahkanlah segala urusan kami..Murahkanlah rezeki kami..Kurniakanlah kami zuriat yang soleh dan solehah..Berkatilah rumahtangga kami..Tenangkanlah hidup kami..Bahagiakanlah kami hingga nafas terakhir kami..
Amin Ya Rabbal Alamin..

Our Baby

Lilypie Pregnancy tickers
MR. RIGHT...let him remain mystery...

MRS. RIGHT...the writer for this blog...

Mahligai Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

..OUR ANNIVERSARY..

Daisypath Anniversary tickers

..THANKS FOR YOUR PROPOSED..

Daisypath Anniversary tickers
MySpace

my lovely diploma..! !

Daisypath Graduation tickers

Wednesday, March 9, 2011

HIV test - DONE

salam...
hehehe...
ade berite baik ni..hik3..

bukan brite baik sebab HIV test..
tapi berite baik sebab farah dh stat wt prep 4 our wedd..
hehehe..

kan sebelum ni farah sush nk gi mane2...
utk wt prep pun, sush sgt....huhu
sebab farah kan practical 3 bulan..
then, skrg practical dah abis..
so, farah kene jalan abis-abisan la...
hahahaha...

ptg tadi, farah gi klinik ngn mama, adik kal a.k.a budak gemok...hahaha
haaa...adik kal gi jugak sebab dia nak check ehem2 die..huhu
sebab die punye ehem2 bengkak...
pastu, doc kate, bengkak tu akn release sendiri...hopefully...InsyaAllah..

ok..then, pasal HIV test pulak...
huhuhuhu....
sedih sgt2...

farah punye result for HIV test agak mengecewakan...
SEBAB NEGATIVE...!!!!
hahahaha...
gurau je..hehe...(nak kene sepak ngn mr.right kot ni..haha)

~credit o google~


memang la negative result tu..
klu positive, mau nye farah kene stay kat spital dh skrg ni..huhu..
Alhamdulillah...

tapi memang sakit la...
sakit gok sposeng..huhuhu
tu yg mengecewakan tu...hehehe..

tapi xkecewa dah la lepas test tu...


segalanya ok pasal HIV test...Alhamdulillah...
Hamba bersyukur padaMu Ya Allah... :)




haaa...kat sini farah nak selit sikit pasal HIV...



**nanti farah boleh proceed ngn isi borang nikah...uiks...

p/s: mr.right, cepat2 balik ganu ea....hehehe




4 comments:

ardinihumaira said...

tahniah Farah! bestnye dah selesai semua tu.. dni lom p kusus kawen pon. miahaha malu lak dni.. larikss

Jaaja said...

tahniah farah! laju dia dah buat HIV test. Sy x buat apa pun lg ni. borang kebenaran nikah pun belum proceed. huhu~

FaRaLySsA said...

diniiiiiiiiiiiiii....
hehehehe....
thanx a lot..:)
hehehe....xpe...sempat lagi nk wat kn...hehe

FaRaLySsA said...

jajaaaaaaa....
hehehe...
thanx a lot ye...
ooo...xpela...
jaaja dh siap part yg complicated dlu kan..hehehe..
farah wt yg senang2 dlu je..huhu

..pesanan buat my MR.RIGHT..

Back to Top