~ doa kami ~

ya Allah..Kau permudahkanlah segala urusan kami..Murahkanlah rezeki kami..Kurniakanlah kami zuriat yang soleh dan solehah..Berkatilah rumahtangga kami..Tenangkanlah hidup kami..Bahagiakanlah kami hingga nafas terakhir kami..
Amin Ya Rabbal Alamin..

Our Baby

Lilypie Pregnancy tickers
MR. RIGHT...let him remain mystery...

MRS. RIGHT...the writer for this blog...

Mahligai Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

..OUR ANNIVERSARY..

Daisypath Anniversary tickers

..THANKS FOR YOUR PROPOSED..

Daisypath Anniversary tickers
MySpace

my lovely diploma..! !

Daisypath Graduation tickers

Wednesday, March 2, 2011

~ Rantai & Couple Ring ~


next preparation...!!!

haaaa...ape lagi...cincin la..

hik3...

lepas bace blog Journey to Triple Eleven...

farah terus dpt idea nak tulis pe..hehe

thanx empunya Journey to Triple Eleven...MySpace




emmm...sebenarnye dah decide utk cincin ni...

tapi tadi baru teringat nak post..huhu

so, farah ingat nanti memang nak beli cincin silver utk my dear mr.right..hik3

pastu mr.right cakap...

nak bagi rantai utk farah....MySpace

wahhhhh...besnye!!...

farah excited sangat sebab xpernah ade rantai pon...hehe

tu yg excited tuuuu..hahaha


haaa...tapi nanti farah nak beli couple ring la....

sebab parent pun dah stuju...

nanti besla...!!!!!!!!

kitorang dapat pakai cincin same...
haaa...kate sume nak "jemaah" kan....MySpace

haaa...yang mane satu ek chomel????....hmmm~


*********************************


chomel nyerrrr yang ni...!!!!!!!!!!!!!.....








emmm..yang ni plak chomel x???...ke pelik??..haha








haaaa...yang ni ape kes??...ade tulisan china lagi..hahaha
tapi design die chomel laaa...!!!
**all pics credit to google**







*************************************

haaaa....so, mr.right???....hhmmmmm...
abg, kite nak yang mane ni????MySpace

hmmmm...syg rase yang tu ok...(sambil tunjuk kat model cincin)

ehhh..bukan3...(sambil geleng2 kepala...)

yang ni lagi ok laaa...(sambil wat muke materialistik..)

aikkk...cam yang ni je ok...(gedikkk..!!!)

hmmmm..abg..gane ni...
sumenye ok.........MySpace


*************************************

ehhhhhhhhhhhh...!!!!!
heeeee.....sory readers...farah terberangan la pulak...MySpace

konon2 skrg ni tgh ade kat kedai emas...hahaha
memang farah nak kene tumbuk ni..!!!!MySpace




**thanks sudi bace..hik3**




No comments:

..pesanan buat my MR.RIGHT..

Back to Top