~ doa kami ~

ya Allah..Kau permudahkanlah segala urusan kami..Murahkanlah rezeki kami..Kurniakanlah kami zuriat yang soleh dan solehah..Berkatilah rumahtangga kami..Tenangkanlah hidup kami..Bahagiakanlah kami hingga nafas terakhir kami..
Amin Ya Rabbal Alamin..

Our Baby

Lilypie Pregnancy tickers
MR. RIGHT...let him remain mystery...

MRS. RIGHT...the writer for this blog...

Mahligai Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

..OUR ANNIVERSARY..

Daisypath Anniversary tickers

..THANKS FOR YOUR PROPOSED..

Daisypath Anniversary tickers
MySpace

my lovely diploma..! !

Daisypath Graduation tickers

Wednesday, April 27, 2011

Rubber Stamp & Guest Book

Today's update!!!...
hari ni farah nk citer pasal rubber stamp dengan guest book...hihi




ape sebenarnye kaitan dua2 benda ni ekk???
haaaa...
actually, farah dah gi tempah rubber stamp kat Gong Badak tadi...
rubber stamp tu agak unik sebab panjang..hahaha

ayat yg farah mintak orang kedai tu wat, memang panjang dan agak luar biase lah...
jenis tulisan pun agk besar dan unik!!...haha

xpe3...farah sanggup bayar brape2 pun...
sebab farah nk hias guest book dengan rubber stamp ni..!!!
kih3...camne ntah....jadi ke x???..jadi ke x???...
takutnye....huhuhu




3 comments:

Miss Sunshine said...

Kat Gong Badak ade kedai jual rubber stamp ye? NIKAZ ye?

luckylizan said...

uikhhhh...tak sabonya nak tengok... tak lama dah lagi nia.. dup dap dup dap ...nak jadi ngantin eeeeeeyyyy ,,

zimie said...

farah, update la sikit rubber stamp nye tu camne.hihi *kaki menyibuk*

..pesanan buat my MR.RIGHT..

Back to Top