~ doa kami ~

ya Allah..Kau permudahkanlah segala urusan kami..Murahkanlah rezeki kami..Kurniakanlah kami zuriat yang soleh dan solehah..Berkatilah rumahtangga kami..Tenangkanlah hidup kami..Bahagiakanlah kami hingga nafas terakhir kami..
Amin Ya Rabbal Alamin..

Our Baby

Lilypie Pregnancy tickers
MR. RIGHT...let him remain mystery...

MRS. RIGHT...the writer for this blog...

Mahligai Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

..OUR ANNIVERSARY..

Daisypath Anniversary tickers

..THANKS FOR YOUR PROPOSED..

Daisypath Anniversary tickers
MySpace

my lovely diploma..! !

Daisypath Graduation tickers

Saturday, April 23, 2011

Special Gift for my friends :)

berita baik...!!!!
hehehehe...
kepada sesiapa yg hadir ke majlis farah nanti (bersamaan 5 Jun 2011~InsyaAllah)
farah akan sediakan special gift utk korang..!!!
suke x??...suke x???..hehehe

haaa..
gift tu camne ekkk???
kecik ke besar???
comey ke x????
hahahaha...
sume persoalan tuu akan terjawab setelah korang HADIR ke majlis farah :)

close up????...
hmmm...xmau la wat close up...hehehe...
surprise oke!!!!



budget pun berpadanan la dgn status farah skrg ni..
farah kan baru abis blaja...
mane ade duit nk beli barang2 mahal..!!!
tapi...hopefully kawan2 suke...:)
yang pastinye bende tu boleh la korang wat sebagai kenang-kenangan..hehehe

p/s: kepada sesiapa yg nak kad kawen farah, sila tinggalkan alamat kat bawah ni ye...ataupun korang boleh send msg via my FB (juz search "Farah Mukhlisa")...:)






1 comment:

..pesanan buat my MR.RIGHT..

Back to Top