~ doa kami ~

ya Allah..Kau permudahkanlah segala urusan kami..Murahkanlah rezeki kami..Kurniakanlah kami zuriat yang soleh dan solehah..Berkatilah rumahtangga kami..Tenangkanlah hidup kami..Bahagiakanlah kami hingga nafas terakhir kami..
Amin Ya Rabbal Alamin..

Our Baby

Lilypie Pregnancy tickers
MR. RIGHT...let him remain mystery...

MRS. RIGHT...the writer for this blog...

Mahligai Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

..OUR ANNIVERSARY..

Daisypath Anniversary tickers

..THANKS FOR YOUR PROPOSED..

Daisypath Anniversary tickers
MySpace

my lovely diploma..! !

Daisypath Graduation tickers

Friday, April 22, 2011

TQ Tag kami...:)

buzzzzzz..hehehe
TQ tag kitorang dah siap tau..haaaa...
korang nk tgok ke??...
hehehe...ok3....
ni dia...tadaaaaa...!!!!




FYI, farah dapat tag ni daripada Owner blog ni
InsyaAllah...farah akan gune tag ni...
thanx dear!! :)

tapi kan...farah pn dapat satu lagi tag tQ dari Eja..
ni blog eja = KLIK SINI





InsyaAllah..farah akan gune semua tag ni tau..hehehe...
camne farah nak gune sume ni???
farah akan bahagi2 kan...
tetamu farah dijangka akan datang seramai 1200 orang...
so..bahagi lah dua!!...
kan senang..hehehee

farah akan gune dua-dua tag ni sebab nk kenang jasa 2 orang bloggers ni..
thanx korang..!!!





1 comment:

Miss Sunshine said...

betul tau..
study kat IPG Kampus Dato' Razali Ismail tu. 5 tahun setengah belajar kat tganu. baru habis tahun lepas.
kalau lalu jalan belakang nak g padang air, memang lalu sekolah menengah awak tu... rindu terengganu sangat2..

..pesanan buat my MR.RIGHT..

Back to Top