~ doa kami ~

ya Allah..Kau permudahkanlah segala urusan kami..Murahkanlah rezeki kami..Kurniakanlah kami zuriat yang soleh dan solehah..Berkatilah rumahtangga kami..Tenangkanlah hidup kami..Bahagiakanlah kami hingga nafas terakhir kami..
Amin Ya Rabbal Alamin..

Our Baby

Lilypie Pregnancy tickers
MR. RIGHT...let him remain mystery...

MRS. RIGHT...the writer for this blog...

Mahligai Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

..OUR ANNIVERSARY..

Daisypath Anniversary tickers

..THANKS FOR YOUR PROPOSED..

Daisypath Anniversary tickers
MySpace

my lovely diploma..! !

Daisypath Graduation tickers

Thursday, June 9, 2011

Tips ~ guestbook corner

sebelum kite gi jauh...
sebelum kita bicara tentang entry ni lebih dalam..
farah perkenalkan category post baru..
iaitu TIPS....

dlm category ni...
farah akan citer tentang tips2 perkahwinan berdasarkan pengalaman farah sendiri..

first of all....
korang tau x ape itu guest book???

okay...guest book ni buku tetamu yang diletakkan berhampiran dengan pintu masuk tetamu...
kalau majlis perkahwinan di dewan, lagi cantek utk buat guest book ni...

tapi, farah punya majlis cume dilangsungkan di rumah sahaja...
Alhamdulillah...
sumenye berjalan lancar...
cuma ade beberapa pantang larang yang farah nk citer kat sini...

tips yang pertama...
korang jangan bagi budak2 kecik yang jaga guest book corner...
huhuhhuu..bahaya sangat2..!!!

farah sendiri dah alami sumenye...
dan guest book kami memang agak tunggang langgang...
tapi lastly, farah buat rileks je...:(

xpela...xde rezeki...
nk wat camne...
so, orang yang nk jaga guest book corner tu mestilah yang dah baligh....:)
tau pikir mane baik, mane buruk...hehehe

tips yang kedua...
sediakan pen/marker yang korang nak je...
means that, jangan letak segala jenis pen/marker kat guest book corner..
sebab nanti ade je tetamu yang ngade....abis kaler die gune...
huhuhu...sadis betul....

tips yang ketiga...
korang kene umumkan kewujudan guest book korang tuu..
so that, guest book korang akan penuh dengan ucapan yang comel2...:)



rumusan : ape yang kite rancang x semestinya menjadi...so, bersedialah menghadapi segala kemungkinan....:)

No comments:

..pesanan buat my MR.RIGHT..

Back to Top