~ doa kami ~

ya Allah..Kau permudahkanlah segala urusan kami..Murahkanlah rezeki kami..Kurniakanlah kami zuriat yang soleh dan solehah..Berkatilah rumahtangga kami..Tenangkanlah hidup kami..Bahagiakanlah kami hingga nafas terakhir kami..
Amin Ya Rabbal Alamin..

Our Baby

Lilypie Pregnancy tickers
MR. RIGHT...let him remain mystery...

MRS. RIGHT...the writer for this blog...

Mahligai Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

..OUR ANNIVERSARY..

Daisypath Anniversary tickers

..THANKS FOR YOUR PROPOSED..

Daisypath Anniversary tickers
MySpace

my lovely diploma..! !

Daisypath Graduation tickers

Saturday, November 12, 2011

tadi saye jumpe beby !!

salam..
harap mommies and B2B lain hepy2 sume ye...

saje je nk cite..hehe
perasaan terlalu excited ni..!!
farah gi scan kat klinik tadi..
Subhanallah...!!!
seriously...kami nampak beby bergerak-gerak..
siap melambai-lambai kat kitorang lagi tau..
ya Allah..
Maha suci Allah..
hebatnya kuasa Dia..!!!

terharu sgt2 mase tgok kat skrin tuu..huhu
hepy sgt si hubby saye ni..hehe..
sengeh smpai kuar gigi..:D
eeeiii...tak sabarlah nk jumpe beby..!!!
emm..beby gegurl ke boboy ekk??...






3 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

bestnyee

puansazusarin said...

xsabar nk rse cm 2 jgk =)
http://mawarmerahjambu.blogspot.com/

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

klu private klinik, die wat x mcm klink kesihatan wat??..

-tak pasti lah..tapi daripada yg sis tahu dan bace blog mom to be..klinik kesihatan kerajaan ni klu checkup lebih detail..

wajib ke kene gi klnik kesihatan ni??..
-lebih baik buat buku pink tu kat KK untuk mase akan datang sebab kalau kita ada masalah masa bersalin kat hospital swasta,hospital swasta akan hntr kat hospital kerajaan jugak untuk handle..nnti pihak hospital kerajaan tak nak terima pulak sebab kita xde buku pink..ni ape yg sis tahu lah..

..pesanan buat my MR.RIGHT..

Back to Top