~ doa kami ~

ya Allah..Kau permudahkanlah segala urusan kami..Murahkanlah rezeki kami..Kurniakanlah kami zuriat yang soleh dan solehah..Berkatilah rumahtangga kami..Tenangkanlah hidup kami..Bahagiakanlah kami hingga nafas terakhir kami..
Amin Ya Rabbal Alamin..

Our Baby

Lilypie Pregnancy tickers
MR. RIGHT...let him remain mystery...

MRS. RIGHT...the writer for this blog...

Mahligai Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

..OUR ANNIVERSARY..

Daisypath Anniversary tickers

..THANKS FOR YOUR PROPOSED..

Daisypath Anniversary tickers
MySpace

my lovely diploma..! !

Daisypath Graduation tickers

Tuesday, May 22, 2012

Breast pump..yang mana satu pilihan dihati??

salam 1 Rejab...:)
semoga bulan ini lebih baik dari bulan sebelumnye ye..
InsyaAllah...:)

farah duk pening jgk 2-3 hari ni..
pening mencari breast pump yang terbaik..huhu
farah x de impian pun nak beli yang elektrik..(konon2..hehe)
xdelah...sebab farah pun bukannye wanita bekerjaya pun..hihi
kalau beli pun, nak beli yang manual je..
sebab utk stimulate susu mase beby tgh tido dan sewaktu dengannya lah..hehe

gambar kat bawah ni, MEDELA HARMONY...
cantek..harga berpatutan..org ckp bile pump nanti, x rase sakit..
tapi kat mane ek nk cari yang murah2???..
setakat yang farah jumpe, paling murah pun RM 180..
kalau bleh nak yang murah lagi lah..hehe




so, agak2 lah kan, pump mane yang BEST ek??..
MEDELA HARMONY ke??
AVENT MANUAL ke??
UNIMOM ke??
hmm...kalau ikut bajet, memang insyaAllah mampu beli yang manual je..
sebab yg manual ni xde lah sampai ribu riban kan..hehe..

so, farah nk mintak pendapat mommies..
breastpump manual mane yang paling BEST???..















4 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

ekin beli yg elektrik
ekin beli spectra3...

wawa Yusoff said...

wawa dah try madela harmony. not bad. hasil susu sama je kalau wa pakai pump modu electric. tp ni nak beli unimom plak. sebab madela tu pinjam kakak punye je sementara nak beli sendiri punye.. hehehe :)

puansazusarin said...

kak ipar saya guna mandela harmoni..sgt lembut utk dipam..dia pun prefer pam ni untk sy klu nak beli..sambil dok sembang2 tgk dia pam sekejap jer dh penuh botol..

Syima Syaz said...

i suggest manual avent BP. dpt harga rm160 kat http://www.facebook.com/nurizshar. kadang2 bila dia buat promo dpt lah harga rm140+ mcm i dapat hari tu.i byk dapat good review pasal avent manual ni...
boleh consider dear...

http://aceofhzz.blogspot.com/2012/04/breast-pump-settle.html

..pesanan buat my MR.RIGHT..

Back to Top