~ doa kami ~

ya Allah..Kau permudahkanlah segala urusan kami..Murahkanlah rezeki kami..Kurniakanlah kami zuriat yang soleh dan solehah..Berkatilah rumahtangga kami..Tenangkanlah hidup kami..Bahagiakanlah kami hingga nafas terakhir kami..
Amin Ya Rabbal Alamin..

Our Baby

Lilypie Pregnancy tickers
MR. RIGHT...let him remain mystery...

MRS. RIGHT...the writer for this blog...

Mahligai Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

..OUR ANNIVERSARY..

Daisypath Anniversary tickers

..THANKS FOR YOUR PROPOSED..

Daisypath Anniversary tickers
MySpace

my lovely diploma..! !

Daisypath Graduation tickers

Wednesday, May 9, 2012

i don't have the EDEMA !

salam..
rase kejap sangat masa berlalu kan?
tup tup, beby dalam perut ni dah 35 weeks dah..

aishh..ni kalau takdir nk bersalin, dah bleh bersalin ni..huhu
berdebarnye menghitung hari camni kan..

30 hari je lagi..
due farah 10 june..
so memang kene stand by giler2 lah..hehe

kadang2 rase cam byk lagi x cukup..
tapi kadang2 rase cam dah lebih dari cukup ! hehe

tapi kan, alhamdulillah..
hati ni rase tenang walaupun mulut kata TAKUT...hihi
harap2 Allah mudahkan urusan mase nk bersalin nanti..
InsyaAllah..

perut makin besar..
badan makin berat..
kaki makin x larat..
wahhh..banyak sungguh dugaan mase mengandung ni kan..hehe
tapi syukur sangat2 sebab kaki x bengkak walaupun farah dah jalan banyak !!!
suke3...hehehe..






maybe sebab mase farah tidur, kaki farah letakkan tinggi sikit dari badan..
sebab tu x bengkak kot...agaknye lah..hehe

tapi syukur sangat2 sebab kaki x bengkak ;)


GRATEFUL IS EVERYTHING ! :)















No comments:

..pesanan buat my MR.RIGHT..

Back to Top