~ doa kami ~

ya Allah..Kau permudahkanlah segala urusan kami..Murahkanlah rezeki kami..Kurniakanlah kami zuriat yang soleh dan solehah..Berkatilah rumahtangga kami..Tenangkanlah hidup kami..Bahagiakanlah kami hingga nafas terakhir kami..
Amin Ya Rabbal Alamin..

Our Baby

Lilypie Pregnancy tickers
MR. RIGHT...let him remain mystery...

MRS. RIGHT...the writer for this blog...

Mahligai Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

..OUR ANNIVERSARY..

Daisypath Anniversary tickers

..THANKS FOR YOUR PROPOSED..

Daisypath Anniversary tickers
MySpace

my lovely diploma..! !

Daisypath Graduation tickers

Thursday, December 1, 2011

ade kerja kosong??


korang ade kerja kosong x??..
hehee..
mesti PELIK kan..

biasenye bile seseorang tuu dah pregnant, mesti sibuk nak berenti keje..
tapi farah ni TERBALIK plak...huhu
farah sibuk cari keje..!!

xpela...demi mase depan kitorang jgk haa...:)
kpd sape2 yang ade keje kosong, boleh la komen kat bawah ni ekk..
kalau keje kat umah lagi BEST..!!!
bukan farah memilih..
tapi name pun dah kawen, kene jage family kan..
so, klu keje kat umah, lagi BEST ! :)




No comments:

..pesanan buat my MR.RIGHT..

Back to Top