~ doa kami ~

ya Allah..Kau permudahkanlah segala urusan kami..Murahkanlah rezeki kami..Kurniakanlah kami zuriat yang soleh dan solehah..Berkatilah rumahtangga kami..Tenangkanlah hidup kami..Bahagiakanlah kami hingga nafas terakhir kami..
Amin Ya Rabbal Alamin..

Our Baby

Lilypie Pregnancy tickers
MR. RIGHT...let him remain mystery...

MRS. RIGHT...the writer for this blog...

Mahligai Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

..OUR ANNIVERSARY..

Daisypath Anniversary tickers

..THANKS FOR YOUR PROPOSED..

Daisypath Anniversary tickers
MySpace

my lovely diploma..! !

Daisypath Graduation tickers

Sunday, May 13, 2012

Maternity And Children Expo @ Mid Valley

salam..
smoga sume ceria di pagi yg indah ini ye..hehe

semalam farah pegi ke Maternity And Children Expo @ Mid Valley..
best !!!
ramai sangat orang...
ramai gk ibu mengandung..kih3

tapi farah xde la shopping mcm orang lain..
ish3..orang lain abis beratus-ratus.......(ribu riban maybe !)
tapi farah xde lah smpai cmtu..huhu..
cuma beli yang perlu je..;)
farah tmbah ape2 yang perlu ditambah..
mcm pampers (brand PET PET), wet tissues, toys, baju (sepasang je ! haha)..
tu jela farah beli semalam..haha






pastu singgah jap ke Jusco dalam Mid Valley tuu..
hmm..not bad la..
sebab ade byk diskaun..haha
tapi yg dibeli cuma sehelai suar jeans..
utk sang suami pakai di hari lebaran..hehe
memang berpatutan !!
banyak yang 50% tau..!
walaupun farah xde kad ahli AEON tu, tapi still dapat harga 50% tau...
memang berbaloi-baloiiiiiiii...
pegilah shopping kat JUSCO ye....(promote...hehe)

saje nak nasihat kawan2..
hehe..farah bukannya nk tunjuk pandai ke ape..
tapi berbelanjalah mengikut keperluan dan kemampuan...;)

thanx sudi bace! :)

















No comments:

..pesanan buat my MR.RIGHT..

Back to Top